luni, 11 februarie 2013

Fiare pentru haina de pe tine



Ati avut ocazia sa vedeti un fier de calcat cu carbuni de pe vremea cand curentul electric la domiciliu nu era nici macar de domeniul fictiunii si al speculatiilor stiintifice? Acesta a fost un prim pas pragmatic al tehnologiei vremii pentru obtinerea unor haine impecabile, fara cute de sifon in urma spalarii si uscarii.

In zilele noastre, acest bun de uz casnic este nelipsit din gospodarie. Spre deosebire de stramosii lor incinsi de carbuni, fiarele de calcat cotidiene ale hainelor noastre sunt incalzite de o rezistenta electrica prevazuta cu un potentiometru pentru reglarea fluxului termic si un termostat care previne supraincalzirea si arderea fierului. Exista pe piata modele dintre cele mai diverse de la cele cu talpa clasica din inox, pana la produse cu configuratii speciale a caror talpa e realizata din aliaje care asigura o mai buna intretinere a hainelor, precum si diverse abilitati ca tratarea suprafetelor textile cu abur sau apa calda in scopul optimizarii performantelor acestei unelte.

Pentru cei grabiti si interesati de rezultate fara egal la preturi inteligente, recomandam produsele din gama Magitec care indreapta tot ce calca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu